A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Центр надання адміністративних послуг Малинської територіальної громади

Центр надання адміністратвиних послуг Малинської сільської ради отримав техніку та меблі

В рамках Програми «U-LEAD з Європою» Малинська сільська рада отримала підтримку при інституційному створенні Центру надання адміністративних послуг. Наразі Програма знаходить на етапі завершення підтримки. Ми вже отримали ознакування (вивіски, інформаційні стенди та знаки) та ком'ютерну техніку для ЦНАП. Тепер здійснюється поставка меблів. Дана підтримка надається для ЦНАП в с.Малинськ та віддалених робочих місць сіл Бронне, Поляни та Яринівка.

14:23:02 29.03.2021

Відбувся 4 модуль навчання в рамках Програми «U-LEAD з Європою»

25- 26 січня 2021 р. в Малинській територіальній громаді проходив тренінг для керівництва громади та майбутніх працівників ЦНАП. Навчання проводиться в рамках Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг. Тренер-модератор 4 модуля Вікторія Костюк провела надзвичайно цікавий захід, який допоможе працівникам ЦНАП правильно комунікувати з жителями громади та з колегами.

19:53:15 27.01.2021

Відбувся дводневний тренінг щодо роботи ЦНАП

18  - 19 січня 2021 р. в Малинській територіальній громаді проходив тренінг для керівництва громади та майбутніх працівників ЦНАП. Навчання проводиться в рамках Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг. Тренер-модератор 1 – 3 модуля навчання  Надія Чигировська  ділилась своїм досвідом роботи адміністратора ЦНАП.

17:11:51 19.01.2021

Програма «U-LEAD з Європою» здійснює підтримку Малинської ОТГ в створенні Центру надання адміністративних послуг

3 листопада 2020 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі».  27 листопада Закон підписано Президентом України, згідно якого ЦНАП обов’язково має бути створений у громадах до 10 тис. мешканців до кінця 2023 року.

11:53:29 02.12.2020

Відбулась онлайн-презентація з інформування та залучення населення  до створення та роботи ЦНАП

27.11.2020 р.  відбулась онлайн-презентація з інформування та залучення населення  до створення та роботи Центру надання адміністративних послуг. Провела презентацію Вікторія Костюк, регіональний спеціаліст Програми U-LEAD з Європою. Взяли участь в даному заході члени робочої групи з інформування та залучення населення в сфері надання адміністративних послуг та діяльності ЦНАП Малинської сільської ради.

09:54:31 01.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь