A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Розпорядження сільського голови №113-од «Про внесення змін до розпорядження сільського голови від 31 жовтня 2022 року №106-од «Про оптимізацію штатної чисельності закладів освіти Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області»»

Кількість переглядів: 38
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Розпорядження сільського голови
Дата прийняття: 04.11.2022
Дата оприлюднення: 08.11.2022
Автор: Дімітров Анатолій Євстафійович
Номер документу: 113-од
Назва документу: Про внесення змін до розпорядження сільського голови від 31 жовтня 2022 року №106-од «Про оптимізацію штатної чисельності закладів освіти Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області»
Прикріплені файли:

 

МАЛИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського  голови

 

  

від 04 листопада  2022 року                                                                                            № 113-од

 

Про внесення змін до розпорядження сільського голови від 31 жовтня 2022 року №106-од «Про оптимізацію штатної чисельності закладів освіти Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області»

 

           Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, частини восьмої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Внести зміни до розпорядження сільського голови від 31 жовтня 2022 року № 106-од «Про оптимізацію штатної чисельності закладів освіти Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області», преамбулу викласти в такій редакції:

 

 «Керуючись п.20 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», Наказу Міністерства освіти і науки  України від 04.11.2010 р. №1055 «Про затвердження  Типових штатних нормативів в дошкільних навчальних закладів», Наказу Міністерства освіти і науки  України від 06.12.2010 р. №1205 «Про затвердження Типових штатних нормативів закладів загальної середньої освіти», Наказом Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 р. № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», Постановою КМУ України від 30.08.2002 р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», у зв’язку з наданням Відділу освіти, культури, молоді  та спорту Малинської сільської ради статусу юридичної особи публічного права».

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Малинської сільської ради КИРИЛЬЧУК Оксану Володимирівну.

 

 

 

               Сільський голова                                                               Анатолій ДІМІТРОВ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь