Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Попередження пожеж на сміттєзвалищах

Попередження пожеж на сміттєзвалищах

З метою попередження виникнення пожеж на сміттєзвалищах, а також забезпечення протидії пожежам під час пожежонебезпечного періоду на території, нагадуємо про необхідність дотримання правил пожежної безпеки на сміттєзвалищах. Адже пожежі на сміттєзвалищах належать до найбільш складних і тривалих, гасіння яких вимагає залучення значних ресурсів, зусиль, засобів і часу. Прогнозування та попередження пожеж на сміттєзвалищах  вкрай ускладнено, оскільки важко визначити можливі осередки підвищення температур через різну питому теплоємність відходів. Основною причиною виникнення пожеж залишається людська необачність і недбалість. Будьте уважні та обережні! Нагадуємо про заборону паління сміття та сухої рослинності, розпалювання вогнища на сміттєзвалищах чи прилеглих територіях.

12:16 11.07.2024

На Рівненщині презентували реформу профільної середньої освіти

На Рівненщині презентували реформу профільної середньої освіти

На Рівненщині презентували реформу профільної середньої освіти. Про зміни, які будуть впроваджені за концепцією «Нова українська школа» у 2027 році розповів заступник міністра освіти і науки України Дмитро Завгородній та представники швейцарсько-українського проєкту DECIDE - «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

09:44 08.07.2024

Голова Казначейства Тетяна Слюз з робочим візитом відвідала Рівненщину

Голова Казначейства Тетяна Слюз з робочим візитом відвідала Рівненщину

Минулого тижня Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз перебувала з робочим візитом на Рівненщині, де провела зустрічі та наради з колективами територіальних органів Казначейства та представниками місцевих органів влади.

09:43 08.07.2024

Сказ (RABIES)

Сказ (RABIES)

Сказ зареєстровано на території 110 країн світу. Щорічно від нього в світі гинуть понад 300 тисяч людей та близько 1 млн тварин. Це надзвичайно небезпечна інфекційна хвороба, яка супроводжується тяжким ураженням центральної нервової системи і завжди закінчується смертю. Хворіють на сказ і люди. Зараження відбувається в основному через укуси, подряпини, нанесені хворими тваринами. Вірус може проникати через пошкоджені слизові оболонки. В навколишньому середовищі він зберігає свої властивості до декількох годин; при кип’ятінні —до 2 хвилин. Інкубаційний період (момент від покусу хворою твариною до появи клінічних симптомів) триває від 6 днів до 1 року.

15:22 02.07.2024

В Малинській громаді Рівненської області працювала громадська приймальня з питань нотаріату Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

В Малинській громаді Рівненської області працювала громадська приймальня з питань нотаріату Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

05 червня громадська приймальня з питань нотаріату Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції працювала в Малинській сільській раді Рівненського району Рівненської області.

11:37 06.06.2024

У Малинській громаді вшанували пам'ять загиблих дітей. Акція "Голоси дітей"

У Малинській громаді вшанували пам'ять загиблих дітей. Акція "Голоси дітей"

21 століття… Гинуть діти… Гинуть від ракет і снарядів, гинуть від мін і під руїнами… В центрі Європи гине наше українське продовження. Ми ніколи не пробачимо, і завжди будемо пам’ятати, адже памʼять про українських загиблих дітей буде вічним шрамом та однією з найболючіших сторінок нашої історії.

14:25 04.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь