A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Планується проведення пероральної імунізації м'ясоїдних тварин від сказу!

Планується проведення пероральної імунізації м'ясоїдних тварин від сказу!

Доводимо до Вашого відома, що з метою виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин в Рівненській області на 2024 рік, погодженого рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Рівненській обласній військовій адміністрації від 08 лютого 2024 року Nº1, листа т.в.о. директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини від 16.04.2024 Nº11.3.2-3/7767, в травні місяці 2024 року планується проведення весняної кампанії з пероральної імунізації диких мʼясоїдних тварин з урахуванням вимог Закону України від 24.02.2022 Nº2102-IX Про затвердження Указу президента України «Про введення воєнного стану в Україні».

12:49 24.04.2024

Система безоплатної правничої допомоги випустила збірку з прикладами  допомоги людям з інвалідністю

Система безоплатної правничої допомоги випустила збірку з прикладами допомоги людям з інвалідністю

Люди з інвалідністю, які отримують пенсію або допомогу, що призначається замість пенсії, яка не перевищує двох прожиткових мінімумів для працездатних осіб (у 2024 році — 6056 грн), можуть отримати безоплатно усі види правничих послуг від системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Це такі послуги як: - юридичні консультації - допомога зі складенням документів - представництво інтересів у суді. У 2023 році до системи БПД люди з інвалідністю зверталися понад 23 тис. разів*. 6,5 тис. разів їм надавалася допомога зі зверненням до суду. Переглянути збірку: https://legalaid.gov.ua/publikatsiyi/zbirka-uspishnyh-sprav-nadannya-bezoplatnoyi-pravnychoyi-dopomogy-lyudyam-z-invalidnistyu/ Як звернутися до системи БПД https://legalaid.gov.ua/kliyentam/yak-otrymaty-bpd/ *Така кількість людей при зверненні повідомила юристам про свій статус. Довідково. Система безоплатної правничої допомоги — це мережа бюро правничої допомоги та дистанційні сервіси для надання правничої допомоги телефоном та онлайн. Надання правових послуг гарантується Законом України «Про безоплатну правничу допомогу» та повністю фінансується за кошти Державного бюджету України. Система безоплатної правничої допомоги входить до сфери управління Міністерства юстиції України.

17:29 16.04.2024

Державна служба з питань праці інформує!

Державна служба з питань праці інформує!

 Кабінет Міністрів України Постановою Nº 261 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 13.03.2022 Nº 303 і від 03.05.2022 Nº550» ухвалив рішення про відновлення позапланових заходів державного ринкового нагляду щодо усіх видів продукції, а також планових та позапланових перевірок нехарчової продукції у трьох пріоритетних напрямках Угоди АСАА (Угоди про оцінку відповідності та прийняття промислової продукції), що включають електромагнітну сумісність, низьковольтне електричне обладнання та безпеку машин і механізмів.

12:21 08.04.2024

Служба у справах дітей інформує!

Служба у справах дітей інформує!

Під час повномасштабної війни ми зіштовхнулися з таким жахливим явищем як депортація дітей. росія скоїла в Україні достатньо багато воєнних злочинів, включаючи навмисні вбивства, систематичні тортури та депортацію дітей, які являються ознаками  найстрашнішого злочину – геноциду, цілеспрямованих дій на знищення народу.

16:00 05.04.2024

В Україні діє проєкт з кібербезпеки BRAMA

В Україні діє проєкт з кібербезпеки BRAMA

Для блокування того чи іншого джерела необхідно надсилати скарги і чим більше буде скарг, тим більша вірогідність того, що джерело буде заблоковано. Саме із цією метою ми пропонуємо нашим користувачам стати частиною «BRAMA» https://t.me/+MlUQhPfD3e43MTli.

09:03 26.03.2024

До уваги громадян! Постанова Малинської сільської територіальної виборчої комісії

До уваги громадян! Постанова Малинської сільської територіальної виборчої комісії

Постанова Малинської сільської територіальної виборчої комісії Рівненського району Рівненської області від 12.03.2024р. №24 "Щодо питання призначення проміжних виборів депутата Малинської сільської ради в виборчому окрузі №3"

10:47 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь