A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Проєкт рішення сесії №- «Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі»

Кількість переглядів: 30
Скликання: 8 скликання
Сесія: Чергова
Тип документу: Проєкт рішення сесії
Дата прийняття: 21.03.2023
Дата оприлюднення: 21.03.2023
Автор: Ясковець Тетяна Петрівна
Номер документу: -
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі
Прикріплені файли:

 

МАЛИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

 

ПРОЄКТ   РІШЕННЯ

 

чергова сесія                                                                            восьмого скликання

 

29  березня  2023  року                                                                                       №

 

Про  надання  дозволу  на  розроблення технічних документацій  із  землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в  натурі 

 

 

Розглянувши заяву гр. гр. Ковтун М. М., Смірнової Г. В.,  сертифікати на право на земельну частку (пай) РВ №0084120, РВ №0169192 та СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО НА СПАДЩИНУ ЗА ЗАКОНОМ ЗАКОНОМ реєстр. № 1687  від 10.12.2008 року, видане ДЕРЖАВНИМ НОТАРІУСОМ Березнівської державної нотаріальної контори (Спадкова справа №34) з метою надання у власність земельних ділянок, згідно ст.ст. 40, 120, 121 Земельного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні»  від 10.07.2018 року № 2498-VIII, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» від 19.10.2022 № 2698-ІХ  керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.1    Надати гр. Ковтун Марії Миколаївні  дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), орієнтовною площею – 1,08 га (масив №23 рілля, ділянка 3), на території Малинської сільської ради за межами с. Бронне та орієнтовною площею – 2,43 га (масив №5 сіножаті, ділянка 2), на території Малинської сільської ради за межами с. Малинськ за рахунок земель сільськогосподарського призначення колишнього КСГП «Хлібороб» (СЕРТИФІКАТ НА ПРАВО НА ЗЕМЕЛЬНУ ЧАСТКУ (ПАЙ) Серія РВ №0084120.

1.2    Надати гр. Смірновій Галині Володимирівні  дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), орієнтовною площею – 1,60 га (масив №101 рілля, ділянка 11), на території Малинської сільської ради за межами с. Яринівка, за рахунок земель сільськогосподарського призначення колишнього КП «Колос» (СЕРТИФІКАТ НА ПРАВО НА ЗЕМЕЛЬНУ ЧАСТКУ (ПАЙ) Серія РВ №0169192, СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО НА СПАДЩИНУ ЗА ЗАКОНОМ реєстр. № 1687  від 10.12.2008 року, видане ДЕРЖАВНИМ НОТАРІУСОМ Березнівської державної нотаріальної контори (Спадкова справа №34).

2.      Громадянам у двомісячний термін звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

3.      Після погодження технічних документацій у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України технічні документації подати до Малинської сільської ради для їх затвердження та передачі земельних ділянок у власність.

4.      Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на постійну земельну комісію сільської ради (Р.ОМЕЛЯНОВ).

 

 

 

 

 

Проект рішення підготовила

начальник відділу Т.П.Ясковець

 

__________________________________

 

 

Проект рішення погоджено.

Голова постійної земельної комісії Р.Г.Омелянов

 

_________________________________

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь