A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Проєкт рішення сесії №- «Про передачу земельних ділянок у власність»

Кількість переглядів: 31
Скликання: 8 скликання
Сесія: Чергова
Тип документу: Проєкт рішення сесії
Дата прийняття: 21.03.2023
Дата оприлюднення: 21.03.2023
Автор: Сульжик Ірина Василівна
Номер документу: -
Назва документу: Про передачу земельних ділянок у власність
Прикріплені файли:

 

МАЛИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

 

ПРОЄКТ   РІШЕННЯ

 

чергова сесія                                                                            восьмого скликання

 

29  березня  2023  року                                                                                       №

 

Про передачу земельних

ділянок  у  власність

 

 

Розглянувши технічні документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), розроблені ТзОВ «Бюро-земпроект», ТзОВ «Березне-землемір», ФОП «Кирильчук Олександр Богданович» згідно статей 25, 118, 121, 123 Земельного кодексу України, Закону України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні»  від 10.07.2018 № 2498-VIII, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» від 19.10.2022 № 2698-ІХ, керуючись пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування»,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.1    Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) гр. Самойлюку Валерію Васильовичу  в  с.Поляни, вул. Шевченка, 32, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

1.2    Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) гр. Петрику Руслану Івановичу в с. Поляни, вул. Лесі Українки, 181, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

1.3    Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) гр. Холоду Леоніду Володимировичу, Холоду  Ігорю  Володимировичу в с. Поляни, вул. Шевченка, 34 Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

1.4   Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) гр. Холоду Миколі Федосійовичу  в  с.Поляни, вул. Шевченка, 56, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

1.5    Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) гр. Погорільцю Миколі Михайловичу  в  с.Поляни, вул. Шевченка, 22, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

1.6   Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) гр. Холод Надії Феодосіївні в с. Поляни, вул. Лесі Українки, 112 на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

1.7.   Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) гр. Старовойт  Надії Григорівні в с. Поляни, вул. Лесі Українки, 126 на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

2.1.  Передати  гр. Самойлюку Валерію Васильовичу у власність земельну ділянку (кадастровий номер: 5620488000:01:004:0033) площею 0,1244 га  за  рахунок  земель житлової та громадської забудови Малинської сільської ради,  розташованої у межах населеного  пункту Поляни, вул. Шевченка, 32, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).

2.2.  Передати  гр. Петрику Руслану Івановичу у власність земельну ділянку (кадастровий номер: 5620488000:01:001:0024) площею 0,2500 га  за  рахунок  земель житлової та громадської забудови Малинської сільської ради,  розташованої у межах населеного  пункту Поляни вул. Лесі Українки, 181, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).

2.3.  Передати  гр. Холоду Леоніду Володимировичу 1/2, Холоду Ігорю Володимировичу 1/2 у спільну часткову власність земельну ділянку (кадастровий номер: 5620488000:01:002:0050) площею 0,1566 га  за  рахунок  земель житлової та громадської забудови Малинської сільської ради, розташованої у межах населеного  пункту Поляни, вул. Шевченка, 34, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).

2.4. Передати гр. Холоду Миколі Федосійовичу у власність земельну ділянку (кадастровий номер: 5620488000:01:002:0014) площею 0,1300 га  за  рахунок  земель житлової та громадської забудови Малинської сільської ради, розташованої у межах населеного  пункту Поляни, вул. Шевченка, 56, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).

2.5. Передати гр. Погорільцю Миколі Михайловичу у власність земельну ділянку (кадастровий номер: 5620488000:01:004:0100) площею 0,1296 га  за  рахунок  земель житлової та громадської забудови Малинської сільської ради, розташованої у межах населеного  пункту Поляни, вул. Шевченка, 22, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).

2.6. Передати  гр. Холод Надії Феодосіївні у власність земельну ділянку (кадастровий номер: 5620488000:01:002:0051) площею 0,2034 га  за  рахунок  земель житлової та громадської забудови Малинської сільської ради, розташованої у межах населеного  пункту Поляни вул. Лесі Українки, 112, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).

2.7. Передати гр. Старовойт Надії Григорівні у власність земельну ділянку (кадастровий номер: 5620488000:01:002:0053) площею 0,2130 га  за  рахунок земель житлової та громадської забудови Малинської сільської ради, розташованої у межах населеного  пункту Поляни вул. Лесі Українки, 126, на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01).

3. Громадянам оформити право на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством.

4. Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на постійну земельну комісію сільської ради (Р.ОМЕЛЯНОВ).   

          

 

 

 

Проект рішення підготовила

Спеціаліст  І.В.Сульжик

 

__________________________________

 

 

 

Проект рішення погоджено.

Голова постійної земельної комісії Омелянов Р.Г.

 

 

__________________________________________


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь