A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Рішення сесії №507 «Про укладання та реєстрацію договорів оренди земельних ділянок на управління спадщиною померлих власників земельних часток (паїв)»

Кількість переглядів: 11
Скликання: 8 скликання
Сесія: Чергова
Тип документу: Рішення сесії
Дата прийняття: 22.12.2023
Дата оприлюднення: 28.12.2023
Автор: Сульжик Ірина Василівна
Номер документу: 507
Назва документу: Про укладання та реєстрацію договорів оренди земельних ділянок на управління спадщиною померлих власників земельних часток (паїв)
Прикріплені файли:

 

МАЛИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

 

РІШЕННЯ

 

чергова  сесія                                                                       восьмого скликання

 

22 грудня 2023 року                                                                                        507

 

Про  укладання та реєстрацію договорів оренди земельних ділянок на управління спадщиною померлих власників земельних часток (паїв)

 

 

 Розглянувши клопотання ТОВ «СФГ ПОЛЯНА», згідно ст.1285 Цивільного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо правової долі земельних ділянок, власники яких померли», п. 2 ст. 30 Закону України «Про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні»  від 10.07.2018 року № 2498-VIII, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.      Прийняти в управління спадщиною земельні частки (паї) власники яких померли та спадкові права на які не переоформлені до моменту реєстрації спадкоємцями прав на них, згідно додатку 1. Визначити особою уповноваженою на управління спадщиною голову Малинської сільської ради Дімітрова Анатолія Євстафійовича.

2.      Дати згоду на передачу в оренду ТОВ «СФГ ПОЛЯНА» земельних часток (паїв) власники яких померли та спадкові права на які не оформлені на строк 7 років або до моменту реєстрації спадкоємцями прав на них, про що зазначити в договорі оренди.

3.      Відділу земельних відносин Малинської сільської ради провести відповідні організаційні заходи щодо уточнення списків померлих власників паїв чиї спадкові права не оформлені відповідно до положень ст. 1277 Цивільного кодексу України та ст. 19 Закону України «Про оренду землі» та підготувати відповідний проект договору оренди.

4.      Встановити орендну плату в розмірі 12 % від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Рівненській області.

5.      Сільській раді в особі сільського голови Дімітрова А.Є. надати  дозвіл ТОВ «СФГ ПОЛЯНА» на виготовлення технічної документації згідно додатку 2. Всі витрати пов'язані з виготовленням технічної документації покласти на ТОВ «СФГ ПОЛЯНА».

6.   Доручити сільському голові Малинської сільської ради Дімітрову А.Є. Підписати договори оренди земельних ділянок на управління спадщиною померлих власників земельних часток (паїв) від імені орендодавця.

7.  ТОВ «СФГ ПОЛЯНА» забезпечити реєстрацію договорів оренди відповідно до вимог чинного законодавства та оплатити послуги пов'язані із їх реєстрацією.

8.      Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на постійну земельну комісію сільської ради (Р.ОМЕЛЯНОВ). 

 

 

 

Сільський голова                                                                          А.ДІМІТРОВ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь