Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Проєкт рішення сесії №- «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)»

Кількість переглядів: 17
Скликання: 8 скликання
Сесія: Чергова
Тип документу: Проєкт рішення сесії
Дата прийняття: 22.02.2024
Дата оприлюднення: 22.02.2024
Автор: Ясковець Тетяна Петрівна
Номер документу: -
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
Прикріплені файли:
  1. Додаток 1 (0.04 МБ)

 

МАЛИНСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

 

ПРОЄКТ  РІШЕННЯ

 

чергова сесія                                                                                  восьмого скликання

 

01 березня  2024  року                                                                                   №

   

Про  надання  дозволу  на  розроблення технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

 

Відповідно до ст. 17 розділу Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» від 10.07.2018 року № 2498-VIII, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» від 19.10.2022 № 2698-ІХ, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в  Україні», розглянувши клопотання ТОВ «СФГ ПОЛЯНА» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), за погодженням з постійною земельною комісією сільської ради, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.      Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з числа неуспадкованих земельних ділянок для подальшої передачі їх в оренду строком на 7 років або до моменту реєстрації спадкоємцями прав на них, для ведення особистого селянського господарства, розташованих на території Малинської сільської ради територіальної громади за межами населеного пункту с. Яринівка, згідно з    додатком 1.

 

2.      Розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) провести згідно з вимогами чинного законодавства України.

 

3.      Після погодження технічних документацій у порядку встановленому статтею 1861 Земельного кодексу України технічні документації подати до Малинської сільської ради для їх затвердження та передачі земельних ділянок в оренду.

 

4.      Контроль  за  виконанням  рішення  покласти  на постійну земельну комісію сільської ради (Р.ОМЕЛЯНОВ). 

                  

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь