A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Молодь з різних куточків України мандрувала шляхами УПА на Березнівщині

Дата: 27.08.2020 14:33
Кількість переглядів: 272

Уже втретє молодь з різних куточків України мала нагоду взяти участь у Всеукраїнському молодіжному історично-просвітницькому проєкті «Повстанські ночі». Цьогоріч перший етап проєкту відбувсь на Березнівщині.

Фото без описуФото без опису

Проєкт покликаний сформувати у молоді з різних областей України ціннісні орієнтири та підняти рівень знань про визвольні змагання українців в середині ХХ століття, зокрема, діяльність УПА та УПА «Поліська Січ». Учасники заходу відвідали місце загибелі сотника «Шугая» біля села Губків, місце поховання хорунжого УПА «Поліська Січ» Богдана Воловодика в селі Великі Селища, побували в селі Бистричі, де народивсь засновник УПА «Поліська Січ» Тарас Бульба-Боровець, відвідали місця боїв та поховань в урочищі «Переспа» біля села Яцьковичі.

У рамках таборування здійснено впорядкування місць загибелі та поховань воїнів УПА, встановлено інформаційні таблички, що розповідають подорожуючим про повстанців та події, що тут відбулись.

Фото без опису

Крім цього, учасники мали нагоду помандрувати на катамаранах річкою Случ, взяти участь в іграх (страйкбол, лазертаг), випробувати свої сили в скелелазінні, спортивному орієнтуванні, а також покращити свої знання з надання домедичної допомоги.

Проєкт «Повстанські ночі» реалізований громадською організацією «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» при підтримці відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України.

10-13 вересня 2020 року відбудеться другий етап проєкту. Для тих, хто бажає взяти участь у проєкті, подаємо посилання на реєстрацію: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8_LnLwlUdAGkjQPo29MbRZKKaJIywfkxWu3Z9gF_9JQzMCw/viewform?vc=0&%3Bc=0&%3Bw=1&%3Bfbclid=IwAR0BFJKEhIvtxtzJnV8u9E2W2xwblTMm1M0816Ak1YIL4ZzfYZc5lybqd0Q

Деталі за телефоном координатора: (067)915 8837 Юрій Ткачук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь