A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

На Рівненщині побільшало «червоних» зон. Які діють заборони?

Дата: 02.11.2020 08:34
Кількість переглядів: 195

30 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Спільно із обласною комісією ТЕБ і НС прийнято рішення щодо нового епідемічного зонування та карантинних обмежень в районах і містах Рівненщини.

Так, з понеділка, 2 листопада, починає діяти нове епідемічне зонування.

Вісім територіальних одиниць Рівненщини віднесено до «червоної» зони. Це міста Рівне та Острог, а також Демидівський, Зарічненський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський та Острозький райони.

Разом з тим, міста Вараш і Дубно виведено з червоної зони, тепер вони будуть «помаранчевими».

До цього ж епідемічного рівня потрапили: Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Дубенський, Дубровицький, Корецький, Радивилівський, Рівненський, Рокитнівський та Сарненський райони.

У віднесених до «червоної» зони територіях, продовжить працювати транспорт, а також – ринки, магазини, заклади громадського харчування, торгові центри. Також дозволено роботу закладів освіти із можливим переходом на дистанційне та змішане навчання. Рішення про їх роботу прийматимуть місцеві комісії спільно з керівниками закладів.

Водночас, уся діяльність буде проводитися із карантинними обмеженнями, встановленими нормами Уряду. У зв'язку з цим буде посилений контроль за дотриманням карантину, повідомив в.о. голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. «Запланували зустрічі із керівниками закладів щодо посилення контролю над санітарними вимогами. Вже в понеділок зберемо директорів ринків», - зазначив Сергій Подолін.

Під забороною залишатиметься діяльність у сфері культури, зокрема, робота театрів та іншої розважальної діяльності. Продовжать працювати кінотеатри із заповненням місць на половину. Також діятиме заборона на відвідування соціальних та реабілітаційних закладів, крім тих, що надають послуги екстренно, центрів бездомних тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь