A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

В Малинській громаді запрацював Центр надання адміністративних послуг

Дата: 06.05.2021 15:01
Кількість переглядів: 448

Сьогодні в нашій громаді відбулась важлива подія -  відкриття Центру надання  адміністративних послуг Малинської сільської територіальної громади.

Враховуючи карантинні обмеження, захід відбувся з дотриманням чинних вимог.

Відкриття ЦНАПу -  це велике досягнення, адже громада отримала можливість відкрити власний ЦНАП, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам. Також великим плюсом є створенням трьох віддалених робочих місць в старостинських округах, у яких доступна значна частина адмінпослуг.

 Створення сучасного ЦНАПу забезпечить комфортні, доступні та безбар’єрні умови для отримання оптимальної кількості адміністративних послуг усіма мешканцями громади.

Фото без описуФото без опису

Окрім здійснення ремонтних робіт та наповнення приміщення необхідними меблями та технікою, було розроблено та затверджено ряд документів, рішень, Положення, Регламент, посадові інструкції, угоди, меморандуми, інформаційні, технологічні картки та інші необхідні, та не менш важливі документи. Задля сталого інституційного створення ЦНАПу, громада взяла участь у багатьох навчаннях, семінарах, тренінгах, консультаціях, нарадах.

Для відкриття Центру надання адміністративних послуг було докладено чимало зусиль. Від самого створення Малинської ТГ, з ініціативи сільського голови  Анатолія Дімітрова  розпочався процес створення ЦНАПу.Фото без опису

Розділив радість прекрасної події заступник голови районної державної адміністрації Нестерук Олександр.

Фото без опису

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАПу стали експерти Програми «U-LEAD з Європою. Ця Програма фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами  зокрема Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Нагадаємо -  нашу громаду відібрали для участі в міжнародній Програмі «U-LEAD з Європою», в рамках якої, при виконанні фізичного створення ЦНАПу, нам надали значну підтримку при інституційному створенні, меблі, комп’ютерну техніку та програмне забезпечення.

Реалізація даного проєкту стала прикладом ефективного партнерства та співпраці між територіальною громадою та міжнародною донорською Програмою. Тепер функціонування ЦНАПу цілком залежить від його працівників та керівництва.

Начальником Центру надання адміністративних послуг стала Тетяна Ясковець.

Фото без опису

Заступник голови РРДА Олександр Нестерук, сільський голова Анатолій Дімітров та начальник ЦНАПу Тетяна Ясковець перерізали стрічку та урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг.

Фото без опису

На початку цього року Програма «U-LEAD з Європою» організувала для нас спеціалізовані тренінги, де тренери-модератори ділились своїм досвідом роботи в діючому ЦНАПі,  а також розповідали про ділові та психологічні аспекти роботи з громадою. Анатолій Дімітрова вручив всім учасникам сертифікати про підтвердження проходження навчання.

       Відтепер, мешканці громади матимуть змогу отримувати якісні послуги в сучасному центрі європейського зразка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь