A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Інформація про задекларовані доходи під час податкової амністії отримує статус «конфіденційна» та розголошенню не підлягає

Дата: 27.08.2021 15:38
Кількість переглядів: 181

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року.

Відповідно до п. 17 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України відомості, що містяться у відповідних одноразових (спеціальних) добровільних деклараціях та доданих до них документах, подані згідно з підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, є конфіденційною інформацією та не підлягають розголошенню контролюючим органом, його посадовими особами без письмової згоди декларанта, крім випадків, коли це прямо передбачено законами або рішенням суду.

За розголошення такої інформації, у тому числі внаслідок службової недбалості або допуску до інформації інших осіб, які не мають такого права, а також незаконне використання таких відомостей посадові особи контролюючого органу, притягаються до цивільної, адміністративної, кримінальної та іншої відповідальності згідно із законом.

Нагадаємо, що платники податків мають право задекларувати свої активи, придбані за рахунок доходів, з яких раніше не були сплачені належні податки. Щоб скористатися амністією необхідно добровільно подати одноразову спеціальну декларацію та сплатити спеціальний збір з суми «амністованих» доходів.

Право на амністію надається фізичним особам-резидентам України та нерезидентам, які на момент набуття активів/доходів були резидентами України. Позбавлені права скористатися амністією лише ті, хто починаючи з 1 січня 2005 року працював на державній службі, а також особи, щодо яких застосовані санкції відповідно до законодавства України.

 

Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь