Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Шановні бійці територіальної оборони! Зі святом !

Дата: 03.10.2021 17:04
Кількість переглядів: 804

Фото без описуШановні бійці територіальної оборони Малинської громади! 

Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Територіальна оборона – невід'ємна частина захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої держави. Бійці територіальної оборони є прикладом справжніх чоловіків, які незважаючи ні на що будуть захищати свою рідну землю, свою Батьківщину.

Від усього серця зичимо вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя і миру, звершення усіх ваших сподівань та натхненної віри у себе, у світле майбутнє ваших нащадків.

За роки російсько-української війни докорінно змінилося бачення місця військовослужбовців територіальної оборони у воєнних конфліктах. Так, перед усіма нами стоїть нині найголовніша мета – повернути мир на рідну землю. Лише об’єднавши наші зусилля ми зможемо зупинити ворога, зупинити завдяки щирій любові до рідного краю.

 

Цьогоріч у вересні місяці військовозобов’язані та резервісти нашої громади з честю та відвагою пройшли навчання, які відбулися на базі Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Це слугує доказом, що територіальна оборона нашої громади є сильною. Дякуємо вам за ваш патріотизм і гідну громадянську позицію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь