A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Про важливість оплати за спожиті комунальні послуги

Дата: 25.08.2022 12:31
Кількість переглядів: 337

Шановні мешканці громади!

За інформацією Міністерства розвитку громад та територій України, в умовах підготовки підприємств теплопостачання, електро- та газопостачання та водопровідно- каналізаційного господарства області до опалювального періоду 2022/2023 року одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиті житлово-комунальні послуги (теплову енергію, постачання гарячої води, водопостачання та водовідведення, утримання житла, газо- та електропостачання,
вивезення побутових відходів).

При цьому нагадуємо споживачам, що є безліч можливостей щодо оплати комунальних послуг за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін.).

Наразі, оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно- мастильні матеріали, засоби для знезараження та очистки питної води тощо.

З огляду на зазначене, наголошуємо на необхідності та важливості оплати спожитих комунальних послуг та недопущення накопичення боргів перед підприємствами - постачальниками комунальних послуг.

Своєчасно сплачуйте платежі за комунальні послуги! Ваші кошти допоможуть підтримати економіку нашої країни та стабільну роботу підприємств критичної та соціальної інфраструктури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь