A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

В селі Малинськ відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ

Дата: 03.10.2022 15:00
Кількість переглядів: 293

В селі Малинськ Рівненської області відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ

02 жовтня в селі Малинськ, центральній садибі Малинської сільської територіальної громади, пройшов благодійний захід на підтримку Збройних Сил України «Добро починається з кожного».

Цього дня в приміщенні сільського клубу панувала особлива атмосфера. Місцеві релігійні громади, діти та гості заходу співали патріотичні та духовні пісні, грали на музичних інструментах та виступали з надихаючими  промовами. Дуже багато говорили про війну та про важливість підтримки наших Збройних Сил.

На ярмарку кожен охочий  міг придбати для себе найрізноманітніші смаколики, сувеніри, прикраси, унікальні речі ручної роботи та ще багато цікавого. Було відчутно помітно величезне бажання всіх учасників заходу допомогти нашим військовим. На згадку про захід можна було зробити фото на фоні красивої фотозони зі знаменитими словами Т.Г.Шевченка «Борітеся – поборете, вам Бог помагає», ці слова є дуже актуальними у наш час, вони стали своєрідним гаслом для наших воїнів.

Також ярмарок проходив і на території стадіону «ЛІОН», де на відвідувачів чекали: плов, куліш, рибна юшка, шашлики, шаурма, солодощі, смажена риба, мед, гарячі напої та багато інших смачних страв. Також проводився аукціон з ексклюзивними лотами та лотерея з корисними призами;

Незважаючи на дощову погоду, відвідувачі ярмарку отримали незабутні емоції, а головне – підтримали наших захисників та наблизили Перемогу.

Під час заходу вдалося зібрати 102 965 грн. Всі зібрані кошти будуть передані  на потреби мобілізованих бійців із села Малинськ.

Дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення заходу. Дякуємо місцевим підприємцям, працівникам шкільної та дошкільної освіти, релігійним громадам, депутатам, місцевим жителям, дітям та всім, хто зробив свій вклад в хорошу справу. Дякуємо гостям та жителям села Малинськ, які відвідали наш ярмарок!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь