Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Голова Казначейства Тетяна Слюз з робочим візитом відвідала Рівненщину

Дата: 08.07.2024 09:43
Кількість переглядів: 159

Минулого тижня Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз перебувала з робочим візитом на Рівненщині, де провела зустрічі та наради з колективами територіальних органів Казначейства та представниками місцевих органів влади.

Тетяна Слюз провела робочу нараду з колективом Управління Казначейства у Березнівському районі, де взяли участь: голова Малинської сільської ради  Анатолій Дімітров, міський голова м. Березне Руслан Пилипчук, голова Соснівської селищної ради Микола Кот.

Під час зустрічі Тетяна Слюз надала розгорнуті відповіді на питання щодо механізму формування ресурсної бази єдиного казначейського рахунку та черговості здійснення платежів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 № 590 «Про затвердження Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану». Наголосила на важливості використання системи дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство» та фунціонуванні програмних продуктів «Є-Казна», «Є-Звітність». Акцентувала увагу на дотриманні безпекових заходів для запобігання несанкціонованим втручанням в автоматизовані системи Казначейства. Підняла питання щодо взаємодії органів Казначейства та органів місцевого самоврядування, звернувши увагу на дотримання місцевими громадами вимог статті 46 Закону України «Про Державний бюджет на 2024 рік» в частині використання вільних залишків та надала роз’яснення  щодо застосування статей 22 (пр.2) та 22 (пр.5) розділу VI «Прикінцевих та перехідних положень» Бюджетного кодексу України  при перерахуванні коштів місцевих бюджетів на підтримку Збройних сил України.

Голова Казначейства подякувала колективам за плідну і наполегливу працю, відповідальність у роботі і професіоналізм кожного казначея та подарувала обереги у вигляді ляльок-мотанок.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь