Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Центр надання адміністративних послуг Малинської територіальної громади

Здійснення прийому громадян спеціалістом відділу обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України

17 лютого 2022 р. з 10:00 год. до 12:00 год. в Центрі надання адміністративних послуг Малинської сільської ради (с.Малинськ вул. Центральна, 72) здійснить прийом громадян спеціаліст відділу обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Рівненській області.

11:30:17 15.02.2022

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

12:24:41 09.02.2022

Здійснення прийому громадян спеціалістом відділу обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України

20 січня 2022 р. з 10:00 год. до 12:00 год. в Центрі надання адміністративних послуг Малинської сільської ради (с.Малинськ вул. Центральна, 72) здійснить прийом громадян спеціаліст відділу обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Рівненській області.

09:06:52 18.01.2022

Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді

Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. 

14:44:38 17.01.2022

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про послуги для морського та річкового транспорту: 

15:46:24 20.12.2021

Отримати грошову компенсацію за «пакунок малюка» тепер можна в єМалятко

Міністерство цифрової трансформації запустило нову послугу для батьків. У єМалятко вже доступне оформлення грошової компенсації за «пакунок малюка». Розмір компенсації становить 6 300 грн у разі подання заяви в грудні 2021 року. Кошти можна використати на придбання дитячих товарів офлайн або в інтернет-магазинах, список яких розміщений на сайті Міністерства соціальної політики. Компенсацію можуть оформити тільки ті батьки, які обрали гроші замість пакунка малюка в пологовому будинку або управлінні соцзахисту населення за місцем проживання. Щоб отримати кошти, потрібно заповнити заявку онлайн особисто одному з батьків за посиланням: https://diia.gov.ua/services/yemalyatko. А також відкрити спеціальний рахунок «Пакунок малюка» в будь-якому відділенні ПриватБанку. Кошти будуть зараховані тільки на цей рахунок. 

11:34:19 20.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь