A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

До уваги суб’єктів господарювання!

Дата: 15.09.2020 10:53
Кількість переглядів: 252

     ТОВ „Меледом Трейдерс” пропонує інноваційні рішення для переробки відходів, запровадження яких дозволить значно зменшити обсяг відходів, що потрапляють на сміттєзвалища та під впливом зовнішніх факторів здійснюють викиди шкідливих речовин та газів в атмосферу, забруднюючи повітря. Неналежна утилізація твердих побутових відходів спричиняє забруднення навколишнього природного середовища. Від розкладання органічної складової на звалищах утворюються парникові гази. Відходи приваблюють таких переносників інфекцій, як комахи і гризуни, які можуть поширювати небезпечні хвороби. Деякі проблеми зі здоров’ям, пов’язані з неналежною утилізацією твердих відходів, є: ЛОР-інфекції, інфекції легень, проблеми з диханням, запалення, бактеріальні інфекції, анемія, ризик для серцево-судинної системи, зниження імунітету, алергія, астма, тощо.

     1Промислове обладнання для переробки харчових відходів обсягом від 30 кг (30 кг, 100 кг, 300 кг, 500 кг, 1000 кг) – обладнання, яке за 6-21 годину (в залежності від консистенції відходів та об’єму) переробляє харчові відходи в органічне добриво та/або біопаливо. Ефективно використовується в освітніх закладах, закладах громадського харчування, котедж них містечках, клубних житлових комплексах та невеликих комплексах з переробки харчових відходів в США, Канаді, країнах Європи (ознайомитись з відео- презентацією роботи обладнання можна на сайті компанії „Меледом Трейдерс” www.nowasteukraine.com в розділі „Промислове обладнання для переробки харчових відходів”).

      2Автомат з прийому та переробки ПЕТ та пластикових пляшок – автомат, призначений як для вуличного використання, так і в приміщенні, який успішно застосовується в аеропортах та інших місцях підвищеного трафіку в світі. За бажанням замовника автомат може укомплектовуватися додатковими блоками. Отримана стружка використовується як вторинна сировина в хімічному виробництві, а сам автомат, крім свого першочергового призначення, як рекламний майданчик (ознайомитись з відео- презентацією роботи обладнання можна на сайті компанії „Меледом Трейдерс” www.nowasteukraine.com в розділі „Автомат для прийому та переробки пластикової тари”).

    3. Побутовий пристрій для переробки харчових відходів вирішує проблему вивозу харчових відходів з приватних будинків, а також виробляє добриво, яке не проходило етап хімічної обробки, містить поживні речовини та мінерали (ознайомитись з відео- презентацією роботи обладнання можна на сайті компанії „Меледом Трейдерс” www.nowasteukraine.com в розділі „Побутові утилізатори харчових відходів”).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь