A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Всеукраїнський проєкт для підлітків «Моя кар’єра в Україні»

Дата: 16.04.2021 08:58
Кількість переглядів: 897

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», платформа Career Hub спільно з Першим Українським Міжнародним Банком розпочали реалізацію шостого всеукраїнського проєкту «Моя кар’єра в Україні» для учнів та учениць 9-10 класів закладів загальної середньої освіти України.

Проєкт дає можливість зустрітися з успішними людьми в різних професійних сферах і допомагає свідомо вибрати улюблену справу.

Переваги участі в проекті:

  • учасники та учасниці проєкту пройдуть практичні вебінари з вибору професії.
  • 300 відібраних приєднаються до зустрічей з успішними людьми у різних професійних сферах.
  • 30 найактивніших підлітків потраплять на фінальну конференцію проєкту в Києві, де зможуть провести день зі своїми кумирами – керівниками і керівницями підприємств, міжнародних організацій, державних органів влади, а також виграють корисні подарунки від організаторів.

Етапи проєкту «Моя кар’єра в Україні» 2021:

Реєстрація на проєкт «Моя кар’єра в Україні» до 24 квітня на сайті – https://careerhub.in.ua/mycareerua/

З 5 до 20 травня – Онлайн-зустрічі з успішними людьми з різних галузей і професій: профі зі сфер економіки, бізнесу і технологій, креативних індустрій, послуг і промисловості, охорони здоров’я і медіасфери.

1 червня – Фінальна конференція з топ-менеджерами/ками, знайомство фіналістів, виконання інтерактивних завдань та спілкування і топ-менеджерами/ками про їх кар’єрний шлях
2 червня – День з успішною та відомою людиною: надихаючі особисті зустрічі підлітків із керівниками компаній, організацій або державних органів. 

Проєкт «Моя кар’єра в Україні» з 2016 року надихає підлітків на свідомий вибір професії, створює платформу для передачі досвіду успішних людей молоді та показує новому поколінню можливості для самореалізації в Україні.

За 5 років проєкт охопив понад 4000 школярів/ок, а більш ніж 400 учасників та учасниць зустрілись з десятками успішних людей, науковців, топ-менеджерів органів державної влади та провідних компаній: ПУМБ, IT-інтегратор, UNIT City, Київстар, Arzinger, Arterium, Film.ua, Projector, видавництво «А-ба-ба-га-ла-ма-га», НАН України, UNICEF, Фонд ООН у галузі народонаселення, Національна поліція, Національна поліція України, МОН, Мінмолодьспорту та ін.

Партнерами проєкту «Моя кар’єра в Україні» є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України. Інформаційні партнери: БФ «Благомай» та журнал для підлітків «Однокласник».

Контакти для додаткових питань: info@careerhub.in.ua, (044) 490 2010, 0939707302.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь