A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулось виїзне засідання Асоціації ОТГ Рівненщини

Дата: 11.06.2021 15:02
Кількість переглядів: 499

8 та 9 червня Асоціація "ОТГ Рівненщини" провела  своє виїзне засідання у Вараському районі. Брав участь в засіданні  голова Малинської ТГ Анатолій Дімітров.

У перший день  заходу Полицька громада поділилась свої досвідом розвитку громади. Амбулаторія у Полицях та Володимирецький районний колегіум тішать і вселяють оптимізм. Сільський голова Микола Озеруга ознайомив учасників поїздки з роботою сільської ради та показав вже практично готову до приймання пацієнтів сільську амбулаторію. Її особливістю буде те, що у приміщенні відразу передбачене і житло для лікаря.

Ця поїздка дала можливість не тільки побачити все хороше, але й у діалозі та обміні досвідом знайти шляхи вирішення назрілих проблем.

Володимирецький селищний голова Василь Ковенько зустрів гостей у районному колегіумі, де потім відбулось і робоче засідання Асоціації. Під час засідання гостям презентували проект соціально-економічного аналізу Володимирецької селищної територіальної громади - документ, що стане основою стратегії розвитку. З вітальним словом звернулись селищний голова, голова Вараської райради Ярослав Березюк, а директор Володимирецької багатопрофільної лікарні Іван Караїмчук розповів про особливості функціонування цього закладу. Вразила учасників заходу робота та технічне оснащення колегіуму, директор якого Анатолій Остапенко, разом з педагогічними працівниками, презентували функціонування семи STEM -лабораторій та центрів закладу.

Цього ж дня учасники поїздки відвідали підприємство "Сонячне ремесло", яке віднедавна відновило видобуток бурштину.

Другого дня делегація Асоціації відвідала Вараську громаду. Керівники громад області побували в Інформаційному центрі "Полісся" та Навчально-тренувальному центрі ВП "Рівненська АЕС", оглянули матеріально-технічну базу Вараського ліцею №1, стадіону "Ізотоп" та ознайомилися з роботою Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю.

Під час зустрічі з міським головою Олександром Мензулом обговорили проблемні питання, що нині виникають у громадах. Зокрема, проблема збирання сміття, утримання полігонів твердих побутових відходів. Голова міської громади розповів про роботу старост, розвиток інфраструктури тощо.

У ході виїзного засідання Асоціацією «ОТГ Рівненщини» були прийняті два звернення до органів державної влади, які незабаром будуть оприлюднені.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь