A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Село Поляни вчора відсвяткувало День села

Дата: 06.09.2021 14:57
Кількість переглядів: 780

Вчора, 5 вересня село Поляни святкувало День села.

Розпочалось святкування з футбольного матчу між командами с.Поляни та с.Білка, де перемогла місцева футбольна комадна з рахунком 1:0.

О 15-й годині розпочався святковий концерт. Староста села Поляни Максим Петрик привітав  односельчан зі святом та побажав всім хорошого та святкового настрою.

Всіх присутніх порадувала чудова концертна програма, де виступили: вчительський колектив «Оберіг», колектив дитячого садка «Золота рибка»; співали псалми молодіжний хор церкви Християн Віри Євангельської та Надія Старовойт, Євгенія Сичик, Марія Огородник, Павло Якимчук; цікаві гумористичні номери продемонстрували діти з театрального гуртка «Прем’єра», керівником якого є Валентина Гречка; з  чудовими номерами виступили також і танцювальний колектив «Горнятко», керівником якого є Віта Онищук. Нікого не залишив байдужим виступ прекрасних вихованців дитячого садка «Золота рибка», від яких линув дух патріотизму та любові до рідного краю. Добряче розважив та повеселив всіх присутніх рекламний блок бренду «FERMA BRATA» з гумористичним номером «Сучасні доярки». І хоча навколо вирувала святкова атмосфера, не забуваймо про тих, кому ми завдячуємо за можливість жити на рідній землі та співати рідною мовою – це наші захисники України, про яких всім нагадала Тетяна Лобанова, прочитавши до сліз зворушливий  «Лист до мами».

Також під час святкування всі охочі мали можливість випробувати свої вміння у турнірі з шахів.

Прийшовши на свято, відразу привертають увагу чудові фотозони, які  викликають бажання зручно вмоститись та сфотографуватись!

Протягом дня для дітей працювало багато різних розважальних атракціонів, також для них проходив конкурс дитячих малюнків на асфальті «Барви нашого села».

Під час святкування всіх охочих частували «Полянухою» та поліським кулешем.

І яке ж свято проходить без запальної дискотеки?! Гурт  «Зоряна ніч» добряче розважив гостей та жителів села.

Дякуємо всім організаторам свята за бездоганно організований захід. Дякуємо всім хто виступив на концерті та чудовим ведучим Валентині Старовойт й Кирилу Стельмаху, а також всім хто зробив свій внесок у проведенні Дня села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь