A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

До уваги споживачів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»: обережно, працюють ділки

Дата: 16.09.2021 16:44
Кількість переглядів: 709

Вже два місяці невідомі сумнівні особи ходять по домівках і поширюють неправдиву інформацію про ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Ці особи пропонують підписати нові заяви-приєднання до договору постачання природного газу та здійснити передплату на їх рахунок.

 

Пенсіонерка Поліна Войтюк завжди була на постачанні у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». Каже, що підстав змінювати постачальника у неї не було. Найголовніше, що компанія має свій офіс і в разі чого все можна вирішити на місці. Та ділки запевнили, що їм вдалося укласти договір на купівлю українського газу, відтак вже з жовтня зможуть постачати значно дешевший газ.

« І так вони це все гарно розказували, настільки були переконливими, що я погодилась. Хоча ніколи не піддаюсь на якісь такі вговорювання», – розповідає Поліна Войтюк.

 

Заявою-приєднання все не завершилось, молоді люди переконали пенсіонерку укласти ще й договір страхування на хату. Необхідних півтисячі в пані Поліни не знайшлось, тож страхування зі знижкою пенсіонерці обійшлось у 350 грн.

 

Рівнянин Володимир розповідає, що саме був в селі Углище Рівненського району, коли до його 87-річної матері прийшли двоє дівчат переконувати змінити постачальника газу.  Запевнили, що газ їхня компанія постачатиме за ціною 7,99 грн за кубометр, а от у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» ціна скоро стрімко зросте. Такого аргументу для пана Володимира виявилось достатньо, тож відразу на місці він підписав нову заяву-приєднання.

 

Обман виявився лише кілька днів, коли до пана Володимира передзвонила менеджер ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», щоб дізнатись про переваги, що стали визначальними для зміни постачальника.

 

«Тоді тільки взнав, що це в Газзбуті ціна зафіксована і становить 7,99 грн за кубометр, і змінювати її не планують. Порадили дзвонити до «нового» постачальника і розривати угоду. Я й передзвонив, і в слухавці почув вже зовсім іншу інформацію: газ на опалювальний період буде по 9 грн. Кажу, чого ж коли укладали договір, то про таку ціну не казали?... Але то вже була вся розмова», – поділився пан Володимир.

 

Анулювати заяву-приєднання до «нового» постачальника поспішив і рівнянин Олександр Кеча. Днями невідомий чоловік переконав його літню матір підписати заяву- приєднання. 

«Ви розумієте, в якому вона віці?!… Вона вже не зовсім усвідомлює що робить... Він навіть не сказав, яка ціна має бути. Коли я з ними спілкувався, кажу: дайте мені адресу в Рівному куди я міг би підійти, – ні адреси, ні телефона не дали!» – розповів Олександр Кеча.

Розшукувати «нового» постачальника чоловік не став. Натомість проконсультувався у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», як бути далі. А ще оформив перехід за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж», щоб усі витрати на газ спланувати за фіксованою ціною.

 

«Це дуже прикро, що за нашою спиною таке діється. Ми з розумінням ставимось до споживачів, яких ошукали, допомагаємо їм розірвати правові відносити з ділками та відновити наше постачання газу. При цьому наголошуємо, що Товариство працює у звичному режимі, щодо компанії не порушено жодної справи про банкрутство, ліцензії на постачання природного газу та електроенергії є чинними», – прокоментував ситуацію директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» понад 6 років безперебійно забезпечує своїх клієнтів енергоресурсами. Ціна для побутових споживачів зафіксована на рівні 7,99 грн за кубометр до 30 квітня 2022 року. На сьогодні компанія має зручні онлайн сервіси, 8 відділів продажів і 15 точок контакту, в яких клієнти можуть отримати консультацію фахівців компанії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь