A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Майбутнім бізнесменам про оподаткування

Дата: 13.10.2021 09:36
Кількість переглядів: 218

Для податківців Рівненщини робота з молоддю така ж важлива, як і адміністрування податків, оскільки вона спрямована на виховання податкової культури підростаючого покоління. Як наголошує  заступник начальника ГУ ДПС у Рівненській області Зоя Хоній,  сьогодні діти усвідомлюють свою громадянську позицію і хочуть бути ще більш обізнаними з вимогами законодавства. Тому, фахівці Головного управління раді кожній зустрічі з майбутніми сумлінними платниками податків.

Тож  на гостину до ДПІ у місті Рівному завітали учні Профільної школи бізнесу Рівненського Палацу дітей та молоді,  щоб ознайомитись з діяльністю органів податкової служби.

В кожному з залів ЦОП присутні мали змогу побачити налагоджений процес надання послуг платникам податків, серед яких: видача довідок та дозвільних документів, надання консультацій, приймання звітності, видача облікованої картки платника податків та інші.

Начальник територіального відділу організації роботи  Оксана Чемерик проінформувала молодь про порядок  подання податкової звітності, отримання   реєстраційного номера облікової картки платника податків та інші послуги які надаються центрами обслуговування платників.

Варто зазначити, що гості не лише уважно слухали, але й цікавилися різними питаннями діяльності ДПС, адже вже скоро вони планують реалізовувати себе в бізнесовій сфері, оскільки обрали для додаткового навчання саме Профільну школу бізнесу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь