A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Дата: 18.10.2021 14:10
Кількість переглядів: 228

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення місто­будівної документації, відповідно до ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяль­ності», постанови Кабінету Міні­стрів України №555 від 25 травня 2011 року, Малинська сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобу­дівної документації: «Детальний план території для будівництва та обслуговування господарського двору за межами населених пунктів на території Малинської сільської ради Рівненського району Рівненської області».

Мета розроблення: виявлення та уточнення територіальних ресурсів, зміна цільового призначення земельної ділянки; визначення планувальної структури і функціо­нального призначення території; визначення містобудівних умов та обмежень.

Підстава для розроблення: роз­порядження голови Рівненської райдержадміністрації № 378 від 22 липня 2021 року «Про розроблен­ня детального плану території».

Замовник: Рівненська райдержадміністрація. Розробник: ФОП Семенюк Р.В.

З матеріалами проекту містобу­дівної документації можна ознайо­митися в приміщенні Малинської сільської ради: понеділок - п’ят­ниця з 8.30-13.00 до 14.00-17.00 та на офіційному сайті Малинської сільської ради за посиланням: http://surl.li/aliis

Пропозиції та зауваження приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування даного оголошення за адресою: с. Малинськ, вул.Центральна, буд. 72 Рівненського району Рівнен­ської області в адмінприміщенні Малинської сільської ради.

Громадські слухання відбудуться 18.11.2021 р. о 10:00 год. в приміщенні Малинської сільської ради в с. Малинськ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь