A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Запрошуємо до волонтерства

Дата: 11.11.2021 15:12
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

   Рух – це життя, і це стосується як фізичного, так і ментального прагнення до пізнання та відкриття нових горизонтів світу та самого себе.

   Шлях до позитивних змін є нелегким, особливо тоді, коли в житті людини відбувся той переломний момент, який спонукав її на вчинення злочинних дій та формування антисоціальної поведінки. Цей переломний момент супроводжується втратою свого первинного життєвого орієнтира: здобуття належної освіти - достойна робота, побудування щасливої та здорової сім’ї - спокійна старість. Натомість першочерговим виступають вживання алкоголю, наркотичних та психотропних речовин, азартні ігри – залежності, які супроводжуються втечею від реальності.

   Одним із вагомих факторів є оточення людини, адже саме воно може вплинути на те, щоб підкоритися або ж позбутися цих пагубних звичок. Тому, дуже важливо наповнювати себе і перебувати з тими людьми, які можуть своїми діями та думками спонукати ставати кращим.

   09 листопада 2021 року в приміщенні Рівненського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській  області  відбувся профілактичний захід на тему: «Зміни своє життя», який проведено волонтером пробації Валерієм Широковим, який є представником  Церкви Євангельських Християн-Баптистів. Валерій, у минулому  сам був у числі осіб, що мали залежності, але зробив крок до змін, про який не шкодує  та  із задоволенням ділиться цим досвідом із іншими. З недавніх пір Валерій Феофанович є і волонтером  Рівненського районного сектору №1.

   Метою заходу було донести до суб’єктів пробації те, що якими складними не були б життєві ситуації, та з них можна знайти вихід. Головне бажати цього, прагнути до позитивних змін у своєму житті. Підкріпитися опорою тих людей, які дійсно мають хороші наміри і не будуть заохочувати до антисоціальної поведінки.

   Запрошуємо до волонтерства студентів вищих навчальних закладів, членів благодійних, громадських та релігійних організацій, небайдужих громадян, які володіють певними знаннями, уміннями та навичками, що можуть допомогти у виконанні завдань соціально-виховної та профілактичної роботи з клієнтами пробації, сприяти їх працевлаштуванню, залученню до навчання та соціально-корисної роботи, наданню консультацій правопорушникам та їх сім’ям.

   Звертатись за адресою: 34600, м. Березне, вул. Андріївська, 48/2, (2 поверх, приміщення Пенсійного фонду), контактна особа – начальник районного сектору Лейченко Михайло Мефодійович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь