A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Потрібна довідка про доходи – отримайте її онлайн

Дата: 25.03.2022 14:26
Кількість переглядів: 166

Податківці Рівненщини інформують, що відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків можна отримати за допомогою «Електронного кабінету» (https://cabinet.tax.gov.ua).

Увійшовши до приватної частини Е-кабінету за допомогою кваліфікованого електронного підпису, у розділі «ЕК для громадян» обрати «Запит про суми виплачених доходів», натиснути «Створити». У запропонованій формі «Запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді» (F1301803) заповнити поля, виділені блакитним кольором, і натиснути «Перевірити».

Зверніть увагу, що у випадку наявності неточностей система вкаже на «Помилки», виділивши рожевим кольором відповідні поля. Необхідно виправити помилки і знову натиснути  «Зберегти», «Підписати» та «Відправити».

Відправлений Запит можна переглянути в розділі «Вхідні/вихідні документи». У лічені хвилини до «Електронного кабінету» надійде квитанція №1, а ще через певний час – квитанція № 2 (відповідь на Запит). При натисканні на це повідомлення відкриваються відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, які замовлялись. Інформацію можна переглянути, зберегти або надрукувати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь