A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Вітаємо з Днем Європи!

Дата: 21.05.2022 08:40
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

День Європи – це день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту. Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року згідно з Указом Президента “Про День Європи”.


Цьогоріч День Європи в Україні має особливе значення, адже українці боронять демократичні європейські цінності ціною власного життя, захищаючи не лише Україну від імперіалістичного загарбника, але і всю Європу.

Зважаючи, що курс України на європейську інтеграцію - незмінний, це знакова для нас подія. Відзначаючи День Європи, українці проголошують, що  ми вільна та незалежна держава, яка є гідним членом європейської спільноти. Це дійсно можна побачити в кожному куточку України. Адже від нашого прагнення до європейського майбутнього і бажання змінити життя на краще залежить розвиток кожного села, області та всієї нашої держави.


Майбутнє членство в ЄС – це прагнення, яке об'єднало всю Україну і має підтримку в усіх регіонах країни – 91% всіх громадян (абсолютний рекорд за всю історію України). Україна інтенсифікувала рух до членства в ЄС, подавши заявку на вступ. Наша ціль - якнайшвидше отримання статусу кандидата в члени ЄС як офіційного закріплення прагнень українців.  Після перемоги України, наша країна відкриє величезні можливості для європейських компаній інвестувати у масштабне відновлення та реконструкцію країни. Більше того, Україна – це масштабний ринок споживачів. Наша країна також є чудовим місцем для бізнесу з ЄС, який постраждав від санкцій проти росії, що дозволяє їм перенести свої потужності та діяльність у демократичну та європейську Україну.

 

Пам'ятаймо, що Європа починається в серці кожного з нас і саме від нас залежить. якою буде наша країна!

Зі святом! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь