A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Рiвнегаз проводить технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж після укладення договору

Дата: 20.06.2022 15:35
Кількість переглядів: 531

Акціонерне товариство «Рівнегаз» з 01.08.2018 року припинило виконання робіт по ПТО та плановому випробуванню на герметичність внутрішньобудинкових газопроводів комунально-побутових об'єктів, громадських будівель, релігійних організацій, а також у абонентів приватного сектору і багатоквартирних житлових будинків. З 01.01.2019 року дані роботи проводяться на основі укладених платних договорів на обслуговування газового обладнання.
Нагадуємо Вам, ЩО відповідно ДО «Правил безпеки систем газопостачання» зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 08 червня 2015 р. за № 674/27119, згідно Розділу III пункту 3.3.:
«Власник (балансоутримувач та/або орендар (наймач) відповідає за технічний стан і безпечне користування газопроводами, газовими приладами, димовими та вентиляційними каналами.».

Відповідно до розділу V пункту 5.4:
«Технічне обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання житлових i громадських будівель, комунально-побутових невиробничого характеру здійснюється відповідно до вимог документації з експлуатації заводів-виробників газового обладнання на договірних засадах».

Умови для технічного обслуговування забезпечуються власником (балансоутримувачем та/або орендарем (наймачем)) відповідно до вимог чинного законодавства України.
Відповідно до Розділу V пункту 5.7:
«Підлягає відключенню від системи газопостачання обладнання житлових i громадських будинків із встановленням заглушки за умови не забезпечення власником (балансоутримувачем та/або орендарем (наймачем) технічного обслуговування».


Наголошуємо, що Оператор ГРМ на сьогоднішній день має право (в тому числі і при виклику аварійної служби):
 - по-перше, якщо у власника будинку немає договору на обслуговування мережі із сервісною компанією відключити газ на вході в будинок.
 - по-друге, перекрити подачу газу на вході в разі якщо повідомили про його витік у будинку. А усуненням неполадок у внутрішньобудинковій мережі займається вже сервісна компанія, з якою відповідно укладено договір.


Тому, АТ «Рівнегаз» повторно інформує про те, що для забезпечення безперебійного газопостачання споживачам необхідно заключити комплексний договір на технічне обслуговування систем гозопостачання із АТ «Рівнегаз» або повідомити з якою організацією заключений даний договір.
 

Адміністрація Сарненського відділення АТ «Рівнегаз»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь