A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

В Малинській громаді попрощались із загиблим захисником

Дата: 24.10.2022 16:34
Кількість переглядів: 454

В Малинській громаді Рівненської області попрощались із загиблим захисником

Сьогодні, 24 жовтня, в Малинській громаді попрощались із загиблим захисником України Давидом Купріянчуком, який боронив нашу Батьківщину від російських загарбників.

Народився Давид Купріянчук 29.01.2002 року, проживав у селі Малинськ. У родині він старший із чотирьох дітей. Після закінчення 9-го класу навчався у Костопільському будівельно-технічному коледжі. Згодом був призваний на строкову службу, після закінчення якої був прийнятий на військову службу за контрактом у Національну гвардію України. З перших днів повномасштабного вторгнення росії  Давид  обороняв Батьківщину, з честю і до кінця виконував свій службовий обов’язок та загинув 18 квітня під час ведення оборони міста Маріуполь.

Односельці та друзі пам’ятають його як відкриту, щиру, з великим серцем людину. У загиблого залишились батьки, брат та двоє сестер.  Віддати останню шану захиснику прийшли жителі села, друзі, однокласники, представники влади та військовослужбовці. 

Щирі співчуття рідним і близьким загиблого захисника України. Нехай Господь Бог допомагає вам перенести цей важкий біль втрати близької людини. Сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови у глибокій скорботі.  Нехай душа загиблого знайде вічний спокій. Герої не вмирають! Вони завжди живуть у наших серцях і продовжують боронити нас з небес! Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь