A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Вічна пам’ять нашим захисникам

Дата: 24.02.2023 10:00
Кількість переглядів: 118

 

Сьогодні настав 365 день українського спротиву повномасштабному вторгненню російського агресора на нашу землю. Це був надзвичайно важкий рік як для нашої громади, так і для всієї України в цілому. І хоча бойові дії не проходили на території Рівненщини, все ж війна певним чином торкнулася кожного з нас.

Найбільший вклад в нашу майбутню перемогу роблять жителі Малинської громади, котрі обороняють Батьківщину на фронті, вже більше сотні таких військовослужбовців стоять на варті свободи та незалежності України.

У надзвичайно складний період волонтерський рух об’єднав багатьох жителів нашої громади, створив групи людей, готових взяти на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем держави. Чим тільки не займаються місцеві жителі аби допомогти та підтримати наші Збройні Сили України, тих хто воює на фронті та хто постраждав від тяжких наслідків війни. Місцеві волонтери готують смачні страви для військових та постраждалих, плетуть маскувальні сітки, виготовляють буржуйки та окопні свічки тощо. Також звичною історією вже стали збори коштів для закупівлі тепловізорів, автомобілів для військових. Також варто відзначити наших жителів, які завжди відкликаються на прохання постраждалих регіонів та приєднуються до зборів продукції чи матеріалів.

Через жахливі наслідки повномасштабного вторгнення росії, багато українців були змушені  залишити свої домівки. Наша громада стала тимчасовим прихистком близько 180 особам. Дуже приємно було чути відгуки внутрішньо переміщених осіб, котрі вже виїжджали з нашої громади, вони були вражені щедрістю і гостинністю місцевих жителів.

На жаль, війна – це болісні втрати, ми втрачаємо найкращих захисників, які віддають своє життя за волю і незалежність України. Наші герої-захисники загинуть  захищаючи  український народ,  незалежність та суверенітет нашої держави. З початку війни ми дізналися, якою дорогою може бути ціна незалежності, усвідомили значення, здавалось би, банальних слів «жити у незалежній державі». Ця наука далася нам кров'ю наших героїв-земляків. Тож згадаймо щирими словами та молитвами захисників, яких вже ніколи не буде поруч з нами… Царство небесне та вічна пам’ять захисникам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь