A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Першотравнева в селі Малинськ

Дата: 01.08.2023 11:17
Кількість переглядів: 291

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Першотравнева на вулицю Давида Купріянчука в селі Малинськ Рівненського району Рівненської області

 

      Малинська сільська рада запрошує мешканців громади долучитись до обговорення пропозиції щодо перейменування вулиці Першотравнева на вулицю Давида Купріянчука в селі Малинськ Рівненського району Рівненської області.

 

      Встановити термін громадського обговорення з 01 серпня 2023 року по 29 вересня 2023 року включно.

 

      Громадське обговорення здійснюється на виконання вимог Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та проводиться робочою групою відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 року № 989 «Про затвердження порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особами та об’єктами права власності, які належать фізичним особам, імені (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

 

     Зауваження, пропозиції щодо перейменування зазначеної вулиці внесена робочою групою та подаються протягом 60 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення.

 

Визначити що:

  • пропозиції мешканців Малинської сільської ради, охочих долучитися до громадського обговорення, подаються у письмовій формі до Малинської сільської ради (вул. Центральна, 72, с. Малинськ, 34610), надсилаються електронною поштою на електронну адресу malynsk-sr@ukr.net чи поштову адресу (вул. Центральна, 72, с. Малинськ, 34610), або шляхом заповнення Googlе форми (http://surl.li/jqohi). Пропозиції подаються із зазначенням прізвища, ім’я по-батькові особи, яка їх подає, номера контактного телефону.

 

  • юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження;

 

  • анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

 

    Отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна:

  •  Малинська сільська рада з 10:00-11:00 год. за адресою: вул. Центральна, 72, с. Малинськ, 34610;
  •   malynsk-sr@ukr.net.

 

     Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є Діденко Ірина Миколаївна – секретар Малинської сільської ради.

 

    Звіт за результатами громадського обговорення та узагальнені пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, буде оприлюднений у встановлений законодавством термін на офіційному веб-сайті Малинської сільської ради: https://www.malynska-gromada.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь