Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

єРобота: Грант на відкриття власного магазину

Дата: 22.08.2023 10:58
Кількість переглядів: 175

Тетяна САВАНЧУК, завідувачка дитячого садочка у селі Бронне, стала черговою переможницею проекту #єРобота за програмою "Власна справа".

Мрії Тетяни завжди були більшими, ніж просто виховання дітей в дитячому садочку. Мама п'ятеро доньок завжди мріяла про власний бізнес, особливо розуміючи важливість забезпечення потреб своєї родини. Жінка не чекала на долю, а активно працювала, щоб перетворити мрію на реальність. Разом з чоловіком вони придбали земельну ділянку  та розпочали будівництво власного магазину. Хоча для реалізації бізнес-ідеї бракувало коштів, Тетяна не здавалася. Наповнена ентузіазмом, жінка продовжувала шукати можливості для втілення свого задуму.

Дізнавшись з соціальних мереж про урядову ініціативу #єРобота за програмою "Власна справа", дівчина не вагаючись склала бізнес-план, подала його разом з онлайн-заявкою через портал "Дія" та успішно пройшла співбесіду в #Рівненському_обласному_центрі_зайнятості. А згодом – отримала позитивне рішення Державного центру зайнятості на отримання мікрогранту.

Тепер Тетяна готується до нового етапу свого життя - старту власного магазину. "Немає нічого неможливого, якщо ви готові вірити у себе та свої сили. Власна справа – це не тільки фінансова незалежність, а й демонстрація власного впливу на світ навколо", - ділиться своїми думками пані Тетяна.

Нехай історія цієї незвичайної жінки стане джерелом натхнення для всіх, хто мріє здійснити свої плани та прагне до нових вершин.

Прийом нових заяв на отримання мікрогрантів триває до 19 листопада 2023 року.

За програмою «Власна справа» можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тис. грн. Обов'язковою умовою є створення 1-2 і більше робочих місць залежно від суми мікрогранту. Отримати мікрогрант можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду підприємницької діяльності. Після перевірки наданих документів, оцінки бізнес-плану, а також кредитної історії заявника йому потрібно пройти співбесіду з фахівцями #Рівненського_обласного_центру_зайнятості. Рішення про надання чи відмову у наданні мікрогранту ухвалює Державний центр зайнятості.

Ознайомитися з Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу можна за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/738-2022-%D0%BF#Text

Подати заявку на участь у проєкті «єРобота» та бізнес-план можна через портал Дія за посиланням  https://is.gd/KT7RoW

Більш детальну інформацію можна отримати у відділі взаємодії з роботодавцями Березнівського управління Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості за адресою: м. Березне, вул. Буховича, 6. Тел: 0686246061

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь