A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Національно-патріотичне виховання суб'єктів пробації Рівненського РС №1

Дата: 13.12.2023 11:59
Кількість переглядів: 163

Виклики сьогодення чітко засвідчили життєву необхідність активізації національно-патріотичного виховання, що є наскрізним виховним процесом, спрямованим на утвердження української національної та громадянської ідентичності.

Національно-патріотичне виховання під час війни є важливим елементом формування громадянської позиції та національної свідомості.

Саме тому з метою розвитку національної свідомості, формування активної громадянської позиції та почуття патріотизму, 12.12.2023 року начальником Рівненського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області Михайлом Лейченком,  для суб’єктів пробації молодіжного віку проведено інформаційно-просвітницький захід «Україна крізь тисячоліття», де підоблікові  могли ознайомитися з історією   боротьби України за незалежність ще з давніх-давен, адже зараз, як ніколи важливо знати, як виборювали незалежність наші предки впродовж століть та, як вони ішли до своєї головної мети – свободи.

Суб’єкти пробації переглянули та обговорили анімований фільм “Історія України за 15 хвилин”, створений Українським інститутом національної пам’яті.

Зараз на превеликий жаль історія повторюється і сьогодні наша країна знову переживає трагічну сторінку в своїй історії, тож не забуваймо про це і про наших захисників, які ціною власного життя закривають собою небо над нами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь