A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Оголошення

Підтримайте територіальну оборону Рівненщини

Бригада територіальної оборони Рівненщини, на яку покладено завдання щодо захисту населення, державного кордону в межах Рівненської області з республікою білорусь та територіальної цілісності України, просить надати благодійну допомогу для придбання особовому складу бригади батальйонів засобів індивідуального захисту, засобів спостереження, інженерного військового майна, засобів зв’язку, матеріалів для господарської діяльності, ремонту та обслуговування військової автомобільної техніки, паливно-мастильних матеріалів, матеріалів для облаштування позицій та майна необхідного для підготовки об’єктів інфраструктури до експлуатації в умовах осінньо-зимового періоду.

14:46:47 06.09.2022

Інформуємо власників пасік про проведення робіт із захисту рослин.

Повідомляємо про те, що в адмінмежах с. Малинськ, с. Малушка, с. Бронне агропідприємством  (ФОП) ПОСП «ІМЕНІ ФРАНКА» на земельній ділянці площею 540  га, яка межує, (південь, північ, схід, захід) з населеними пунктами: с. Малинськ, с. Малушка, с. Бронне  буде проведено обробку посівів соняшник агродронами моделей AGRAS T20, AGRAS T30  із застосуванням  хімічних засобів захисту рослин.

14:41:58 29.07.2022

Стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

11:29:37 08.07.2022

Рівненські бізнесмени можуть отримати гранти від Уряду

Питання залучення грантів від держави підприємцями Рівненської області обговорили на селекторній нараді під керівництвом заступника голови ОДА Ігоря Тимошенка. Для голів громад представили чотири грантові програми, які можуть одержати місцеві підприємці для започаткування бізнесу та розвиток своєї справи на безповоротній основі.

11:02:40 08.07.2022

Увага! Планове відключення газопостачання!

У зв’язку із проведенням ремонтно-профілактичних робіт на газорозподільчій станції «Малинськ» з 09:00 год до 17:00 год 11 травня 2022 року буде припинене газопостачання, просимо заздалегідь планувати свою діяльність з урахуванням тимчасової зупинки газопостачання.

09:13:05 03.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь