Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Воєнний стан

Кроки, які необхідно зробити, якщо ваші близькі зникли безвісти або потрапили в полон

         Якщо ваші близькі (цивільні та військові) зникли безвісти або ви припускаєте, що могли потрапити в полон, необхідно діяти по зазначеному алгоритму. Це дуже важливо для визнання особи зниклою безвісти та початку процесів по розшуку або обміну:             Що необхідно зробити в першу чергу: 1. Звернутися із заявою про розшук особи до найближчого територіального органу Національної поліції України, надіслати запит поштою, зателефонувати на телефон 102 (цілодобово) або на телефон гарячої лінії (0894) 200-18-67. 2. Звернутися до Національного інформаційного бюро за коротким номером 1648, міським номером (044) 287-81-65 та заповнити відповідну форму для запитів на сайті nib.gov.ua за посиланням: https://cutt.ly/2K4OTIG.

12:44:00 11.07.2022

Працює гаряча лінія МВС для звернень рідних та близьких полонених, зниклих безвісти та загиблих українських захисників

Сьогодні о 12.00 розпочинає свою роботу гаряча лінія МВС для звернень рідних та близьких полонених, зниклих безвісти та загиблих українських захисників.

14:28:45 01.06.2022

Стань членом добровільного формування цивільного захисту

Зважаючи на складну обстановку що склалася у зв’язку із актом збройної агресії російської федерації проти України та високу ймовірність виникнення раптової потреби у виконанні великого обсягу аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт, зокрема у населених пунктах, які постраждали під час проведення воєнних дій, доцільно розглянути можливість та попередньо пропрацювати механізм створення та залучення до цих робіт добровільних формувань цивільного захисту (ДФЦЗ).

10:57:02 28.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь