Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Податкова інформація

ФОП при здійсненні роздрібної торгівлі на території села можуть проводити розрахункові операції без застосування РРО/ПРРО з використанням РК/КОРО

В ГУ ДПС у Рівненській області звертають увагу суб’єктів господарювання, що перелік окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних РРО (далі – РРО/ПРРО) з використанням розрахункових книжок (далі - РК) та книг обліку розрахункових операцій (далі - КОРО), а також граничний розмір річного обсягу розрахункових операцій з продажу товарів (надання послуг), при перевищенні якого застосування РРО та/або ПРРО є обов’язковим, встановлюються Кабінетом Міністрів України за поданням центральних органів виконавчої влади, що забезпечують формування державної економічної політики, формування та реалізацію державної фінансової політик – це визначено ст. 10 Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

10:30:19 05.01.2022

Обов'язкові касові апарати з 1 січня: безкоштовні ПРРО від податкової

З 1 січня платники єдиного податку — фізособи-підприємці, які працюють у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, зобов'язані при готівкових розрахунках зі споживачами використовувати реєстратори розрахункових операцій (РРО).

10:29:26 05.01.2022

До уваги платників податків! З 1 січня 2022 року вводяться в дію нові рахунки

Головне управління ДПС у Рівненській області, з метою забезпечення повноти надходжень бюджетних платежів, доводить до відома платників податків, що з 01.01.2022 року Державною казначейською службою України будуть введені в дію нові рахунки для зарахування надходжень до загального фонду державного бюджету Рівненської області.

08:48:25 04.01.2022

Новації у сфері застосування РРО

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що реалізація товарів на території села звільнена від обов?язкового використання РРО. Це передбачено змінами, прийнятими Кабінетом Міністрів України до Постанови «Про забезпечення реалізації статті 10 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»» від 23 серпня 2000 року № 1336.

12:17:56 30.12.2021

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – скористайтесь допомогою податкової служби

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що до 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни мають можливість добровільно задекларувати активи, з яких раніше не були сплачені податки.

16:39:47 28.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь