A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Податкова інформація

Сьогодні вкрай важливо забезпечувати фінансову сторону життєдіяльності держави і наповнювати бюджет

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків на проблемні питання щодо наявності податкового боргу. Адже податковий борг – це не тільки приватна справа окремого платника, це проблема загальнодержавного значення, оскільки податковий борг є тими грошима, які не надійшли до державного та місцевих бюджетів та не зможуть бути використані для здійснення вкрай важливих бюджетних видатків. Особливо це актуально сьогодні, в період  воєнного стану, коли кожен повинен забезпечувати фінансову сторону життєдіяльності держави і наповнювати бюджет, підтримувати Збройні Сили України.

16:51:48 30.05.2022

Податковий календар на 30 травня 2022 року

Головне управління ДПС Рівненській області нагадує,  що 30 травня  2022 року є граничним терміном сплати податкових зобов’язань за квітень 2022 року з наступних податків та зборів:

16:49:05 30.05.2022

Як громадяни можуть дізнатись про наявність податкового боргу

Головне управління ДПС у Рівненській області звертають увагу платників податків, у яких наявний податковий борг, на необхідності якнайшвидшого його погашення. Сьогодні, коли на території нашої країни йде війна, платники податків, як юридичні так і фізичні особи, повинні розуміти, що виконання обов’язку зі сплати податків забезпечить не лише підтримку фінансової стабільності держави, а й сприятиме посиленню її обороноздатності, а відтак – наблизить таку очікувану перемогу.

12:28:52 12.05.2022

Чи застосовується адміністративна відповідальність до платників ЄСВ – страхувальників за порушення законодавства по єдиному соціальному внеску у період дії воєнного стану в Україні?

Фахівці ГУ ДПС у Рівненській області роз’яснюють, що Законом України від 15 березня 2022 року № 2120-IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» внесені зміни до розд. VIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону № 2464.

12:27:40 12.05.2022

Сім’ї, у яких виховується 5 і більше дітей мають право на пільгу зі сплати податку на нерухомість

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що відповідно до підпункту «л» підпункту 266.2.2. пункту 266.2 статті 266 Податкового кодексу України  об’єкти житлової нерухомості, які належать багатодітним або прийомним сім’ям, у яких виховується 5 та більше дітей, не є об’єктами оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

14:55:34 05.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь