A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Податкова інформація

Благодійна допомога, яка надається фізичним особам за рахунок коштів бюджету на відшкодування втраченого (пошкодженого) майна внаслідок збройної агресії Російської Федерації не оподатковується ПДФО

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що не включається до оподатковуваного доходу цільова або нецільова благодійна допомога, що надається платнику податку, який постраждав внаслідок збройної агресії Російської Федерації у період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану.

14:20:34 01.04.2022

Для власної безпеки та зручності користуйтеся електронними сервісами податкової служби

Центри обслуговування ГУ ДПС у Рівненській області на постійні основі надають консультації платникам податків щодо використання «Електронного кабінету» та інших доступних електронних сервісів, які дають змогу оперативно отримати необхідну інформацію та полегшують спілкування з органами ДПС. Зокрема це подання податкової звітності, надсилання запитів, перегляд необхідної інформації, оплата податків та зборів тощо.

12:18:58 31.03.2022

Втратили «ідентифікаційний номер» - отримайте його повторно

В ГУ ДПС у Рівненській області роз’яснюють, що відповідно до п. 70.9 ст. 70 Податкового кодексу України та п. 7 розд. VII Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 №822 (далі – Положення №822), за зверненням фізичної особи, її представника контролюючий орган (далі – податковий орган) видає документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр) (картка платника податків (додаток 3 до Положення №822)), відповідно до порядку, визначеного Положенням №822 (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний податковий орган і мають відмітку у паспорті). Даний документ містить інформацію про присвоєний реєстраційний номер облікової картки платника податків.

11:24:11 31.03.2022

На період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану штрафні санкції та пеня, за порушення порядку нарахування та сплати ЄСВ не застосовуються

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що  Законом України від 15 березня 2022 року № 2120-IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» внесені зміни до розд. VIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».       

16:38:30 28.03.2022

Податкова амністія – ще одна можливість підтримати Збройні сили України

В Головному управлінні ДПС Рівненській  області нагадують, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування. Впродовж цього періоду громадяни України, які є власниками активів, що не були оподатковані належним чином, можуть їх легалізувати. Для цього необхідно подати одноразову (спеціальну) декларацію, нарахувати одноразовий збір та сплатити його.

16:37:18 28.03.2022

У разі відмови в проведенні розрахунків банківськими картками на ФОП та посадових осіб юридичної особи накладається адміністративний штраф

Законом України від 15 березня 2022 року № 2120-IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» внесені зміни до п. 1 частини першої ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення від 07 грудня 1984 року № 8073-Х. 

16:36:21 28.03.2022

До уваги суб’єктів господарювання! Для переходу на особливий режим оподаткування з 1 квітня 2022 року необхідно подати заяву

В ГУ ДПС у Рівненській області інформують, що суб’єкти господарювання можуть самостійно обрати спрощену систему оподаткування, якщо вони відповідають вимогам, встановленим пунктом 291.3 статті 291 глави I Розділу XIV Податкового кодексу України (далі – ПКУ), та реєструється платником єдиного податку у визначеному порядку.

14:26:59 25.03.2022

Потрібна довідка про доходи – отримайте її онлайн

Податківці Рівненщини інформують, що відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків можна отримати за допомогою «Електронного кабінету» (https://cabinet.tax.gov.ua).

14:26:50 25.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь