A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Податкова інформація

Прийняли працівника на роботу – не забудьте повідомити про це податкову

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує роботодавцям, що  повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою (крім повідомлення про прийняття на роботу члена виконавчого органу господарського товариства, керівника підприємства, установи, організації) до територіальних органів Державної податкової служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за формою згідно з додатком до Порядку повідомлення Державній податковій службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня  2015 року № 413 із змінами та доповненнями до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором одним із таких способів:

08:51:46 07.06.2021

Строки сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують платникам податку на нерухоме майно, що відповідно до п. п. 266.10.1. п. 266.10 ст. 266 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями податкове зобов’язання за звітний рік з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачується:      

08:48:00 07.06.2021

Строки давності щодо стягнення єдиного внеску не застосовуються

В Головному управлінні ДПС  у Рівненській області звертають увагу платників податків, що єдиний соціальний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування повинен сплачуватися своєчасно і  у повному обсязі, незалежно від фінансового стану.

14:49:16 03.06.2021

Нові можливості для ФОПів в застосунку «Дія»

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області  інформують, що  завдяки масштабному оновленню революційних послуг Мінцифи, яка 17 травня 2021 року під час Diia Summit 2.0. презентувала «Податкову в декілька кліків як нову реальність для українських підприємців», для ФОПів з’явилися нові можливості в застосунку «Дія». Відтепер для них стало ще доступнішим задекларувати доходи, сплатити податки і збори, переглянути декларації та розрахунки за минулі періоди онлайн.

17:40:04 02.06.2021

Як бути у випадку, якщо фізична особа — власник квартири площею 80 м2 не отримала ППР?

Податкове повідомлення рішення (далі – ППР) про сплату сум податку, обчисленого згідно з пп. 266.7.1 ст. 266 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), та відповідні платіжні реквізити, зокрема органів місцевого самоврядування за місце­знаходженням кожного з об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, надсилаються (вручаються) платнику податку контролюючим органом за місцем його податкової адреси (місцем реєстрації) до 1 липня року, що настає за базовим податковим (звітним) періодом (роком).

16:11:37 01.06.2021

Про посвідченні договорів з продажу чи оренди нерухомості нотаріуси зобов’язані повідомляти податкову службу

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що нотаріус, який посвідчує договір з продажу (обміну) об'єктів нерухомості між фізичними особами, має подавати щокварталу до контролюючого органу за місцем розташування державної нотаріальної контори або робочого місця приватного нотаріуса інформацію про такий договір. У такому самому порядку нотаріуси подають інформацію про посвідчення договорів дарування та інформацію про видачу свідоцтв про право на спадщину за місцем відкриття спадщини.

16:13:21 31.05.2021

Інформаційно-довідкові послуги від податкової - в режимі оn – line

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують суб’єктам господарювання та громадянам, що отримати інформаційно-довідкові послуги від податкової служби, надати усні звернення громадян, відповідно до Закону України «Про звернення громадян» та залишити інформацію на сервіс «Пульс» і відповідно до Законів України «Про запобігання корупції» та «Про очищення влади» можна в режимі оn – line, зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону: 0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку).

15:15:00 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь