A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Податкова інформація

Про найманих працівників повідомте податкову

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що відповідно до статті 24 Кодексу законів про працю України працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та повідомлення про це відповідного органу ДПС.

20:06:23 16.08.2021

Одноразове добровільне декларування: хто може скористатися

Скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи - резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до Податкового кодексу України є чи були платниками податків.

18:51:20 12.08.2021

Майнові податки громадянам необхідно сплатити до 1 вересня

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що жителі Рівненщини вже отримали податкові повідомлення-рішення щодо сплати податку на нерухомість за 2020 рік. В  повідомленнях-рішеннях вказано усі необхідні платіжні реквізити, сума податку до сплати та об’єкт оподаткування. Сплатити податок громадянам необхідно протягом 60 календарних днів з моменту вручення повідомлення-рішення. Оскільки згідно норм Податкового кодексу України громадяни отримували такі повідомлення в строк до 1 липня, то податок необхідно сплатити до 1 вересня цього року.

18:48:46 12.08.2021

Коли садівниче товариства сплачує земельний податок

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, якщо  земельні ділянки приватизовані громадянами - членами садівничого товариства і кожен громадянин отримав документ, що засвідчує право на земельну ділянку, то такі громадяни, крім тих, кому надані пільги щодо сплати земельного податку згідно зі ст. 281 Податкового кодексу України, є платниками земельного податку. При цьому, нарахування фізичним особам сум земельного податку проводиться контролюючими органами, які видають платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення податку.

18:47:12 12.08.2021

Перевірити надійність ділового партнера допоможе сервіс ДПС

Головне управління ДПС у Рівненській  області  нагадує, що на офіційному вебпорталі ДПС працює електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», який розміщено на головній сторінці вебпорталу (https://tax.gov.ua/businesspartner).

10:01:15 30.07.2021

Податкова амністія: хто може скористатись і подати нульову декларацію

21 липня 2021 року набрав чинності Закон від 15.06.2021 № 1539-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету".

10:00:47 30.07.2021

Користуйтесь електронними сервісами ДПС - це сучасний та зручний інструмент для подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу  громадян та суб’єктів господарювання, що використання електронних сервісів є популярним не тільки при взаємодії платників податків з органами Державної податкової служби України, а також з більшістю державних органів.

09:14:35 29.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь