Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Податкова інформація

Витяг щодо стану розрахунків з бюджетом можна отримати у електронному кабінеті

Головне управління ДПС у Рівненській  області  нагадує, що платники податків мають можливість подати запит на отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами в електронному вигляді через приватну частину (особистий кабінет), вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua  або через офіційний веб-портал ДПС України.

15:39:24 27.08.2021

Інформація про задекларовані доходи під час податкової амністії отримує статус «конфіденційна» та розголошенню не підлягає

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року.

15:38:03 27.08.2021

На підставі яких документів власник може підтвердити, що житлова нерухомість непридатна для проживання?

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п.п. «ґ» п.п. 266.2.2 п. 266.2 ст. 266 Податкового кодексу України не є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, житлова нерухомість непридатна для проживання, в тому числі у зв’язку з аварійним станом, визнана такою згідно з рішенням сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади, що створена згідно із законом та перспективним планом формування територій громад.

09:42:35 25.08.2021

Право на податкову соціальну пільгу у батьків, які мають двох дітей, одна з яких є дитиною з інвалідністю

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п.п. 169.2.1 та п.п. 169.2.2 п. 169.2 ст. 169 Податкового кодексу України податкова соціальна пільга застосовується до нарахованого платнику податку місячного доходу у вигляді заробітної плати тільки за одним місцем його нарахування (виплати).

17:09:48 17.08.2021

Нагадаємо, що для «єдинників» І-ІІІ груп встановлено граничні розміри доходів

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що з 1 січня 2021 року набрав чинності Розділ I Закону України від 01.12.2020 р. №1017-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо лібералізації застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та скасування механізму компенсації покупцям (споживачам) за скаргами щодо порушення встановленого порядку проведення розрахункових операцій частини суми застосованих штрафних санкцій» щодо нових лімітів доходу для платників єдиного податку та правил застосування реєстраторів розрахункових операцій.

20:07:38 16.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь