A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малинська сільська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Податкова інформація

Неповнолітня особа може отримати електронні довірчі послуги лише за згодою батьків

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що неповна цивільна дієздатність фізичної особи у віці від чотирнадцяти до вісімнадцяти років (неповнолітня особа) визначена ст. 32 Цивільного кодексу України від 16 січня 2003 № 435-IV. Відповідно до частини другої ст. 32 ЦКУ неповнолітня особа вчиняє інші правочини за згодою батьків (усиновлювачів) або піклувальників.

09:12:59 29.07.2021

Шахраї знову намагаються ошукати Рівненських підприємців!!!

ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що суб'єкти господарювання (фізичні та юридичні особи), які зареєстровані в Рівненській області, повідомляють, що на їхні телефони надходять дзвінки від невстановлених осіб із пропозиціями  надати фінансову допомогу для вирішення своїх особистих питань. Невстановлені особи звертаються від імені посадових осіб Головного управління ДПС у Рівненській області.

09:08:29 29.07.2021

Справжність касового чеку можна перевірити самостійно

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу громадян, що ДПС реалізовано електронний сервіс, який дозволяє покупцям товарів (послуг) здійснювати пошук і перегляд фіскального касового чека, який формується як традиційними реєстраторами розрахункових операцій, так і електронним фіскальним чеком, створеним новими ПРРО.

08:55:59 27.07.2021

Змінили адресу і не отримали платіжки на сплату місцевих податків? – Зверніться до Центрів обслуговування платників

В  Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують жителів Рівненщини, що відповідно до вимог Податкового кодексу України, податкової службою області забезпечено надсилання платникам податків податкових повідомлень-рішень (далі – ППР) про сплату суми/сум податку на майно (податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плати за землю, транспортного податку)  та відповідні платіжні реквізити.

08:51:41 27.07.2021

До послуг платників податків - чат з працівником Контакт-центру у ЗІР

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що сьогодні у платників податків  є можливість отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів без особистих візитів до служби.  Для цього на вебпорталі ДПС України забезпечено доступ до безкоштовних електронних сервісів, ознайомитись з переліком яких можна за посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi/ .

12:00:14 23.07.2021

Податкові зобов’язання, зазначені у декларації про майновий стан і доходи, громадяни мають сплатити до 01 серпня 2021 року

Головне управління ДПС у Рівненській  області нагадує платникам про своєчасність сплати податкових зобов’язань, зазначених у декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік.

11:46:19 23.07.2021

Про отримання електронних довірчих послуг

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України для отримання у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (далі – Надавач) електронних довірчих послуг (далі – ЕДП) необхідно:

15:53:15 21.07.2021

Чи мають можливість платники податків сплатити податки та збори через Електронний кабінет?

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету надає можливість фізичним особам після ідентифікації за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти. Для юридичних осіб можливість сплати податків, зборів та платежів через Електронний кабінет не реалізована. З інформацією щодо сплати податків, зборів, платежів фізичними особами можна ознайомитись в меню «Стан розрахунків з бюджетом» розділу «Допомога» Електронного кабінету. Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.  

15:52:05 21.07.2021

Хто є платниками рентної плати за спеціальне використання води

В ГУ ДПС у Рівненській області роз’яснюють, що відповідно до п. 255.1 ст. 255 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платниками рентної плати за спеціальне використання води є:

08:59:59 19.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь